tiistai 17. lokakuuta 2017

vihdoinkin.

Löysin ebaysta Kenin jota oon kauan himoinnut, mies jota pyörittelin Berliinin kirpparilla ja nyt vasta sain omakseni.
Kyseinen Ken on Barbie ja eläinsaaren prinsessa-elokuvan muusikko kaksonen, eli Jeremy tai Ian. Kasvomuottina hänellä on Ken orient-muotti, jokaoli alun perin käytössä Intialaisella Kenillä mutta leikkilinjaan sillä tehtin kaksi nukkea tämä ja Ken royal prince, joka ei liity elokuviin. Näitä nukkeja tulee harvemmin vastaan mutta komea kaveri, en laittaisi pahakseni jossa Mattel käyttäisi tätä muottia fashionista Keneissä joskus tulevaisuudessa.
Tässä Ken, tai oikeastaan päädyin nimeen Ian vielä "siviili" vaatteissa ja pestynä, jouduin myös kokeilemaan hieman uudelleen maalamista sillä nukella on ruskeat kohdat silmän ja kulmakarvan välissä, näistä toinen oli huomattavasti suurempi ja kun yritin sitä hieman poistaa pyyhkäisin nukelta osan silmäluomea. Näppärä kaivoin esiin stabilot ja piirsin uuden luomen, ei mikään kestävin vaihtoehto ehkä mutta oikein toimiva.
Toinen ebay ostos oli tämä vaatepakkaus, jota myös pyörittelin Berliinissä mutta jätin ostamatta. Nyt sain löysin sen siedettävällä hinnalla joten päätin ostaa pois kun noita Kenejä tulee koko ajan uusia.
Asupakkaus sisälsi: kaksi paitaa, housut, neuletakin, kellon, kengät, paketin, kutsun ja kaulakorun Barbielle. Kyseinen pakkaus on syntymäpäivä juhla-setti ja muutama huomauttamisen arvoinen asia tässä on... Vaatteet on tosi kivan näköiset mutta musta kauluspaita on kovaa samettimaista kangasta, tuo harmaa paita on vähän mit'vit ja valitettavasti neuletakki on hailakka väreiltään sekä hieman huonosti istuva. Mutta ei hätää se saattaa käydä paremmin broad-Keneille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti