keskiviikko 18. lokakuuta 2017

pala violettia taivasta.

Vaikka oonkin tilaillut Kenejä ja ollut ihan innoissani näistä uusista miehistä, en oo unohtanut tyttöjäkään. 

Innoissani onnistuneesta kierrätys reroottauksesta, päätin tehdä saman uudelleen.
Kaivelin esiin kaksi nukkea josta toinen sai luopua tukastaan toisen hyväksi, violetti tukkainen nukke on Brb endless hair kingdom-nukke joita miulla on kaksi ja toinen on Brb sparkle style salon brunetti eli Teresa, jolla oli upea tukka mutta kamala liimapää.
Näihin reroottauksiin liittyy aina tausta tarinoita liittyen keijunukkeihin ja niihen kauniisiin värillisiin hiuksiin mutta ehkä kerron ne myöhemmin.
 Ja tältä nukke näytti valmiina. Opin  tän roottauksen yhteyssä taas paljon asioita: 1.) vähemmällä tukalla saa pään täyteen 2.) jos ei osaa leikata hiuksia, kannattaa leikellä reroottavat hiukset sopiviksi.
Itse en tehnyt tuota jälkimmäistä ja nyt mietin pitäiskö nukke rootata uudelleen kun en oo tyytyväinen sen huonosti lyhennettyyn tukkaan.
Tämä oli kolmas onnistunut reroottaus jonka tein. Olen tyytyväinen ja ettinyt jo kolme uutta neitoa, jotka saavat uudet kutrit.

Sitten olisi esittely vuorossa aliexpressiin tekemäni tilaus.
Pyörin kyseisellä nettisivulla etsimässä kaikkea aivan muuta kun päädyin kurkkaamaan luottokauppaani josko mitään uutta olisi tullut. Uutta oli kyllä paljonkin mutta päätin tilata vain nämä kaksi mekkoa ja yhdet kengät.
Eli farmarinuken saappaat, nuo sopii curvy-nukeille eli oikein tervetulleet eikä nuo oikeesti niin kumppareilta näytä. Kuvassa on lisäksi Kenin synttäri vaatepaketin kutsu, paketti ja koru.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti