torstai 19. lokakuuta 2017

kolme koota.

Tilasin itselleni jenkkien amazonilta kolme uutta Keniä,
Kenhän koki muodon muutoksen tänä vuonna ja olen ollut kovin innoissani tästä. Nämä tilaaminen miehet ovat ruumiinrakenteeltaaan uusia broad ja slim nukkeja.

Nuket ovat #8 Camo comeback (broad), #9 Plaid on point (slim) ja #11 Hyped on stripes (slim).
Siinä missä näissä on paljon hyvää, on niissä myös hieman huomautettavaa ja koska olen valittaja eli rehellinen persoona aion kertoa myös Kenien huonot puolet. Eli:

Kasvomuotit, on kivaa että Ken sai uusia kasvomuotteja useamman kerralla mutta tylsää että näidet hiukset ovat edelleen valettu tuohon päähän kiinni. Toinen huomion arvoinen seikka on se että tuon tummaihoisen kaverin pää on liian suuri sen kehoon kun taas tuon broad malibu 01 Kenin pää on aika pieni. Lisäksi mattelin lanseeraama wonky eye eli väärä silmäisyys on Kenienkin tauti, tuolla omalla tummaihoisella on hieman karsastavat silmät mutta tuo kasvomuotti tekee sen että, hyviä silmiä on varmasti vaikea löytää.

Vaatteet, kuten ihmistenkin vaatteissa hinta nousee ja laatu huononee pätee myös Barbien sekä Kenien vaatteisiin. Ja toisaalta kun Ken nyt sai uusia vartalotyyppejä niin tarjoaako Mattel meille jatkossa uusille vartaloille vaatteita vai onko ne itse ommeltava. Huomasin nimittäin että noista broad Keneistä vain yhdellä on pitkät housut.

Ja sitten nuo puhutut vartalotyypit, ei noissa varsinaisesti ole mitään vikaa mutta miksi Kenin pitää seisoa tumput suorina ja miksi tuon slimin pitää olla normaalia lyhyempi?

Vaikka tässä valitinkin niin olen onnellinen ja innoissani uusista Keneistä, ehkä täytyy ostaa toinen plaid on point jos löydän sellaisen paremmilla silmillä mutta näillä mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti