maanantai 25. syyskuuta 2017

syksyn ensimmäinen mies.

Oon tehny muutaman tilauksen tässä viime aikoina ja keskittynyt tilaamaan miehiä. Ensimmäinen herra saapui viime viikolla ja loput tällä sekä ens viikolla luultavasti. Tulossa on uudempaa ja vanhempaa miesväkeä.

Tämä ensimmäinen on tilaus Jenkkien amazonilta ja maksoin tästä paljon ennemmän kuin olisin halunnut mutta toisaalta vähemmän kuin monet pyyti. Kaiken kaikkiaan, voisin sanoa että jos vaatepaketti on täällä 10e ja Ken noin 15e niin en menettänyt montaa rahaa. Se on vaan sääli kun Jenkeistä tilatessa hintaan tulee lisäksi tullit ja postikulut joten halvat nuket on äkkiä saakelin kalliita.

Mutta itse nukkeen, kyseessä on siis toys'r'usin exclusive nukkesetti, jota en oo nähnyt Suomessa enkä Saksassa vaikka molempien trusit on tullut tutuiksi. 
Setti sisältää Kenin ja vaatteita hänelle. Mukana on 3 paitaa, takki, shortsit, 2 housut, 2 kengät, aurinkolasit ja kello. Yhdistelmiä nämä toki antaa useampia ja oon ihan rakastanu tuohon takkiin sekä pallopaitaa.
Typerää nykyisin se että nämä isot paketit samoin kuin vaatesetit sisältää vain ne vaatteet ja kengät (Barbielle laukun ja/tai korun), eikä muuten kaikissa seteissä ole enää kenkiäkään. Eli hirveän vähän on tilpehööriä tai asusteita, jotka on ihan parhaita.

Mutta pettynyt en ole tähän settiin eikä iso hintakaan säikäyttänyt, onhan tää ollut toivelistalla jo pari vuotta. Olen tyytyväinen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti