lauantai 9. syyskuuta 2017

send nudes.

Ystävämme ebay on osoittautunut suureksi iloksi viime aikoina, tein sieltä muutaman huippulöydön joita en voinut ohittaa.
Ensimmäisenä löysin tämän Shani-nuken tarkemmin sanottuna hän taitaa olla sun jewel Shani vuodelta 1993. Täytyy tunnustaa että tästä nukesta tuli samantien yksi suosikeistani.

Shani-sarja oli 90-luvun so in style eli ainoastaan tummaihoisista nukeista koostunut nukkesarja, tämä sarja esitteli meille kolme uutta kasvomuottia joista Asha on edelleen käytössä. Tosin toivon että Mattel tajuaa tehdä fashionista nuket myös Shani ja Nichelle muoteilla. 

Toivon muuten vinkkiä, jos keksitte millä bb- tai nivelvartaloisella nukella on sama ihonväri niin mielelläni otan tiedon vastaan.
Toinen löytöni oli style flats to heels-sarjan Grace ja Teresa, molemmat alastomina ja suht edulliseen hintaan. Oon tyytyväinen tähän ostokseen vaikkakin haluan vielä joku päivä löytää Gracen vaatteet tai ainakin paidan. 

Nyt vielä pieni arvoitus, mitä saadaan kun yhdistetään merenneito aa, career of the year aa ja fashionista Nikki?

2 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä olet taas tehnyt. Varmaan haastavaa löytää nivelletty keho tuolle Shanille. Voi tietysti katsella muista kuin Mattelin nukeista (tai Mattelin muista sarjoista). Tosin sitten ei kyllä vaatteet passaa. Hankalaa tämä kauneuskirurgia -_-'

    Hmmm... Mitähän nuo kolmestasn saisivat aikaan... disko merenneito Barbie elokuva?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, luulen ettei ihan heti löydy ihonväri osumaa. Oon miettinyt että meniskö so in style-sarja Kara edes lähelle... Ovat vaan pirun kalliita nuo naikkoset. :D

      Disko merenneito Barbie elokuva voisolla hyväkin mutta ei ;)

      Poista