torstai 19. kesäkuuta 2014

nukud.

Terveisiä Virosta! Kävin siskon ja hänen tyttäriensä kanssa viiden päivän lomalla Virossa, ensin oltiin yö Haapsalussa ja sitten ajeltiin Pärnuun.

Koska tiedän että Virossa on halvempia nukkeja kuin täällä, mietin jo hieman etukäteen mitä sieltä katselisin kun nukkeja ostaisin kuitenkin, selviä säveliä ei ollut ja löysin paljon enemmän kuin olin ikinä suunnitellut ostavani.
Ihan ensimmäisenä bongasin lelukaupassa hieman kärsineen Fashion Fever-asustepaketin, joka sisältää hatun, laukun ja kaulahuivin sekä telineen niille, hintaa tällä oli 2,75e.
Toisesta lelukaupasta löytyi ensin Barbie kloonien koru/kenkä-setti puoleen hintaan eli 1e ja sitten muiden nukkejen seasta Fashion Fever Teresa vuodelta 2007.
Tällä Teresalla on kasvomuotti vuosimallia 2006 ja se ei kovinkaan montaa vuotta käytössä ollut, nuken hinta oli 14,05e.
Seuraavat tyttöset löysin paikalliselta kirpparilta. Vasemmalta oikealle Beach Party Summer, Chic Barbiet muoteilla 1998 ja 2005 sekä joku klooni nukke. En varsinaisesti ole suuri fani minkäänlaisille klooninukeille mutta mutta mutta tällä nukella on klooni Model muse-vartalo. Nämä tyttöset olivat euron kappale eli yhteensä 4e.
Vuoden 2014 nuket ei oikeastaa sykähdytä erityisemmin ainkaan vielä, oikeastaan vain pojat joilla on molemmilla uudet kasvomuotit on sellaisia että ne oikeasti tahdon. Pyörittelin Keniä ja Ryania molempia isossa Rimissä mutta laitoin takaisin hyllyyn ja ajattelin että jos vaikka ostaisin yhden vaatesetin ennemmin, sitten huomasin sellaisen tarjouksen että se oli pakko ottaa vastaan. Kun osti yhden Barbien tai jonkun hänen ystävistään sai kaupan päälle Barbie & Ken treffivaatesetin. Ryan maksoi 15,95e ja vaatesetti oli ilmainen.
Asusteet on aina ollut miun suosikkijuttu Barbeissa varsinkin nyt kun niihin panostetaan vähän enemmän ja ne on yksityiskohtaisempia kuin sillon aikoinaan. Nämä setit taisivat olla 4.99e/kpl.
Kun ajeltiin Pärnussä huomasin talon jonka kyljessä oli tällainen kyltti ja näyteikkuna kertoi tarkemmin sen että tässä on oikeasti nukenvaateliike.
Tarjolla oli käsintehtyjä nuken vaatteita Barbeille sekä Baby Born-kokoisille vauvanukeille. Pitkän harkinnan jälkeen päädyin näihin luomuksiin. T-paita+hame 1,60e, pitkät mekon 2,50e/kpl ja discomekot 2e/kpl.

Eli jos nyt vähän vertaillaan hintoja Suomen hintoihin: Ryan oli 7e halvempi ja sen mukaan sai 22.99e maksavan vaatepaketin eli yhteensä 30e säästöä. Asusteissa säästiin 2e/pkt. Kirpparinuket on kirpparinukkeja +-0. FF Teresa olisi pitänyt tilata ulkomailta ??e säästöä. Klooni asustepaketti oli puoleen hintaan eli 1e säästöä ja käsintehdyt vaatteetkin oli halvempia kuin lelukaupoissa joten niissäkin säästi noin 3e. Pyöreästi voisi sanoa että säästin melkein 40euroa. Ei ollenkaan huono reissu: :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti